.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Contact

Contact

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig bij het aanschaffen van een alarm, neem dan contact op met onze verkoop afdeling. Heeft u vragen over het installeren of aansluiten van een alarmsysteem die U heeft gekocht, neem dan contact op met onze technische afdeling (support). U kunt ook direct live chatten met één van onze medewerkers of u kunt het contact formulier hieronder invullen.
.
.
.

Contactformulier

.
Tak for din besked - Vi kontakter dig inden for 24 timer
.

Verkoop afdeling

+31 10 3400 228 
Maandag - Vrijdag (9.00 - 15.00)
U heeft op werkdagen binnen 24 uur reactie
.

Technische afdeling

+31 10 3400 228
Maandag - Vrijdag (9.00 - 15.00)
U heeft op werkdagen binnen 24 uur reactie
.

Magazijn adres

HomeAlarm.se Distribution
Agerlödavägen 5
312 53 Hishult, Zweden
.

Bedrijfs adres

Vestergade 29,
1456 Kopenhagen (Denmark)
 
BTW: NL824550298B01
.

HomeAlarm alarm systemen beschermt uw inboedel en kostbare eigendommen

Wij zijn gespecialiseerd in alarms, alarm systemen, gsm alarms en anti-inbraaksystemen. Bij HomeAlarm kunt u een alarmsysteem aanschaffen die past bij uw woning. Ons alarmsysteem heeft geen maandelijkse kosten of abonnement, dit betekend dat u volledig eigenaar bent van het alarmsysteem. Wij hebben allerlei soorten alarmsystemen zoals inbraakpreventie, alarmen voor uw huis en ook voor uw vakantiehuisje.

Het maakt niet uit of u in een apartement woont of in een grote villa, wij hebben altijd een alarmsysteem dat bij u past. Onze alarmsystemen kunnen ingeschakeld worden op allerlei verschillende zones, dit betekend dat u gewoon in uw huis aanwezig kunt zijn terwijl het alarm geactiveerd is.

U kunt gemakkelijk zelf het alarmsysteem installeren zonder enige hulp van een monteur.