.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Over ons

Over ons

Kwaliteit alarmsystemen sinds 2006

HomeAlarm (BTW NL824227220B01) verkoopt veel alarmsystemen van hoge kwaliteit sinds 2006. Wij bieden uiterst beste klanten service voor onze duizenden klanten. Wij geven u gratis advies voordat u een aankoop doet bij ons, u krijgt dus een passend alarmsysteem om uw woning het best te beveiligen.

Prijs afspraken zonder abonnementskosten

Een van de redenen waarom wij gemotiveerd zijn met ons bedrijf HomeAlarm is, omdat er bijna geen winkels zijn die doe-het-zelf alarmsystemen verkoopt met een goede klantenservice.

Bij HomeAlarm betaalt u ons slechts eenmalig waarna het alarm uw eigendom zal zijn. De kosten van het alarm na aankoop zijn enkel de SMS berichten en telefoon-oproepen die het maakt. Geen abonnementskosten of onduidelijkheden. Simpel, snel en veilig!

Klantenservice is onze top prioriteit

Bij HomeAlarm koopt u een beveiliging. Het is daarom van uiterst belang dat u het juiste product aanschaft. U kunt altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling voor advies en begeleiding voor de aankoop van uw product. Voor meer informatie, neemt u een kijkje op onze Support pagina.

Mocht u problemen hebben met de installatie van uw alarmsysteem, dan kunt u altijd contact opnemen. Bel ons op de openingstijden, schrijf ons een email of gebruik onze Live Chat via de website en wij doen er alles aan om u op weg te helpen.

.
.

HomeAlarm alarm systemen beschermt uw inboedel en kostbare eigendommen

Wij zijn gespecialiseerd in alarms, alarm systemen, gsm alarms en anti-inbraaksystemen. Bij HomeAlarm kunt u een alarmsysteem aanschaffen die past bij uw woning. Ons alarmsysteem heeft geen maandelijkse kosten of abonnement, dit betekend dat u volledig eigenaar bent van het alarmsysteem. Wij hebben allerlei soorten alarmsystemen zoals inbraakpreventie, alarmen voor uw huis en ook voor uw vakantiehuisje.

Het maakt niet uit of u in een apartement woont of in een grote villa, wij hebben altijd een alarmsysteem dat bij u past. Onze alarmsystemen kunnen ingeschakeld worden op allerlei verschillende zones, dit betekend dat u gewoon in uw huis aanwezig kunt zijn terwijl het alarm geactiveerd is.

U kunt gemakkelijk zelf het alarmsysteem installeren zonder enige hulp van een monteur.

.

Sleutelwoorden voor onze webshop