.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Over onze alarms

Over onze alarms

Over onze alarms

Het HomeAlarm Smart alarm is een IP (WiFi) alarmsysteem met een GSM-module, het biedt het beste van beide werelden; het gemak van een IP-alarm en de betrouwbaarheid van een GSM-alarm. Dit is een duaal netwerksysteem dat zowel WiFi als GPRS gebruikt. Als de WiFi in gebruik is is het GPRS netwerk in standby status (zorg dat de GPRS functie is ingeschakeld vanuit “Settings” - “My Hub” - “GPRS”). In geval van stroomuitval of uitval van de WiFi-verbinding treedt het GPRS netwerk in werking totdat de stroom of WiFi-verbinding weer hersteld is.

Als het alarm wordt geactiveerd stuurt het systeem een push-bericht naar de app, een SMS/telefoontje naar tot 5 verschillende nummers en een melding per e-mail.

Alle sensoren zijn draadloos verbonden met de hub. Als het alarm wordt geactiveerd, bijvoorbeeld als een sensor geactiveerd wordt, wordt er automatisch een push-bericht verzonden. De hub verzendt SMS-berichten en belt opgeslagen nummers. Gebruikers die een telefoontje ontvangen kunnen terugpraten en de hub bedienen met het toetsenbord van hun telefoon.

HomeAlarm Smart
HomeAlarm Smart is een duaal netwerksysteem dat zowel WiFi als GPRS gebruikt. Als de WiFi in gebruik is is het GPRS netwerk in standby status (zorg dat de GPRS functie is ingeschakeld vanuit “Settings” - “My Hub” - “GPRS”). In geval van stroomuitval of uitval van de WiFi-verbinding treedt het GPRS netwerk in werking totdat de stroom of WiFi-verbinding weer hersteld is. Veiligheid en betrouwbaarheid – Het systeem is verbonden met uw WiFi-netwerk maar het gebruikt GPRS (het GSM-netwerk) als back-up, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd verbonden bent met het alarmsysteem, zelfs als het Wifi-netwerk faalt of in geval van stroomuitval. Bovendien kan het alarmsysteem, naast het verzenden van push-berichten, een alarm-SMS sturen en bellen met behulp van het GSM-netwerk. Gemak – Met een IP-alarm wordt er constant, in real-time en zonder kosten, feedback verzonden. U heeft altijd en overal toegang tot het alarmsysteem via de gratis app, om de status te bekijken, het alarm van een afstand te bedienen, de instellingen te wijzigen en meer. U kunt het HomeSecure Smart alarm ook verbinden met uw Alexa of Philips Hue verlichting.
HomeAlarm BASIC
HomeAlarm BASIC maakt gebruik van de 433 Mhz frequentie waardoor er geen storingen kunnen ontstaan door andere apparaten in de buurt. Het HomeAlarm BASIC GSM Alarmsysteem is heel eenvoudig door iedereen te bedienen. Via het bedieningspaneel schakel je het alarm in en uit. Of je gebruikt de afstandsbedieningen. Met behulp van de handige smartphone app bedien je het alarm overal ter wereld. Bij HomeAlarm hebben we verschillende pakketten samengesteld voor verschillende woon-situaties. Klik op meer informatie om hierover meer te weten te komen!
ONZE ALARMS
Gratis App voor Android of iOS
Het systeem kan zowel op locatie bediend en gemonitord worden met de meegeleverde afstandsbediening en op afstand, vanaf overal ter wereld met onze gratis speciale mobiele applicatie. Als het alarm wordt geactiveerd stuurt het systeem een push-bericht naar de app, een SMS/telefoontje naar tot 5 verschillende nummers en een melding per e-mail. De app is gratis te downloaden via Google Play of de Appstore
.