.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

inbraakpreventie

inbraakpreventie

HomeAlarm inbraakpreventie: beveilig uw woning optimaal

Niets is zo vervelend als inbrekers in uw woning die uw spullen ongevraagd betasten en meenemen. Een alarmsysteem is vaak erg aan de prijs. Gelukkig biedt HomeAlarm een eenvoudig te bedienen en vooral zeer aantrekkelijk geprijsde inbraakpreventie.

Is er weleens bij u ingebroken? Dan weet hoe naar dat is en wilt u dat graag voorkomen in de toekomst. Heeft u dit nog niet meegemaakt? Dan wilt u dat graag zo houden!

Genoeg redenen dus om voor inbraakpreventie te kiezen. Het woord preventie betekent voorkomen dat er problemen ontstaan door van tevoren in te grijpen.  

Met een alarmsysteem van HomeAlarm kiest u voor een gemakkelijke en vooral betaalbare oplossing. Het is simpel te installeren en eenvoudig in de bediening, dankzij de gratis applicatie voor op uw iPhone of Android-smartphone.

Twee verschillende soorten alarmen

HomeAlarm houdt het graag simpel. Wij bieden u twee verschillende soorten alarmen: de HomeAlarm Pro en HomeAlarm BASIC. Waar u ook voor kiest, uw woning is optimaal beveiligd. 

Kort uitgelegd werken onze alarmsystemen als volgt: als het alarm afgaat, ontvangt u meteen een melding. Of per SMS-bericht, of door middel van een oproep. U kunt dus meteen actie ondernemen als u niet thuis bent, bijvoorbeeld door de politie in te schakelen.

Verder gaat een sirene af, waardoor ongewenste bezoekers afgeschrikt worden en waarschijnlijk de benen nemen. De bediening van onze inbraakpreventie is zoals gezegd erg eenvoudig.

Het alarmpaneel en de alarmcomponenten

Alarmpaneel

De inbraakpreventie van HomeAlarm bestaat uit een aantal onderdelen. Het alarmpaneel is het brein hiervan. Dit is het onderdeel waar u telefoonnummers programmeert, sensoren in opslaat en waarmee u het alarm in- en uitschakelt.

Draadloze sensor

Om uw woning goed te beveiligen, is het noodzakelijk om componenten aan het alarmpaneel te koppelen. Draadloze sensoren bijvoorbeeld. Deze monteert u op gevoelige plekken rond uw woning. Plaatsen die aantrekkelijk zijn voor inbrekers om binnen te komen.

Deur/raam sensor

Op deze manier geeft u ze geen kans om uw geliefde woning te betreden. Dat geldt ook voor deur/raamsensoren. Wordt een deur of raam toch geopend, dan gaat het alarm gelijk af en slaan de ongewenste bezoekers op de vlucht.

Bewegingssensor

Ook kunt u ervoor kiezen om bewegingsdetectoren op te hangen in uw woning. Wordt er een beweging gedetecteerd als u niet thuis bent of ligt te slapen, dan stuurt de detector een draadloos signaal naar het alarmpaneel. Het alarm gaat dan meteen af.

Kies dus voor een optimale inbraakpreventie met de alarmsystemen van HomeAlarm. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

.