.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Huisalarm

Huisalarm

Houd inbrekers buiten de deur met een goed huisalarm

Geen zin in ongewenst bezoek? Geen trek in peperdure alarmsystemen? Kies dan voor een huisalarm van HomeSecure. Eenvoudig in de bediening en aantrekkelijk geprijsd.

Geef dieven geen kans door uw huis binnen te dringen en er met uw kostbare en vooral dierbare bezittingen vandoor te gaan. 

HomeSecure is ontworpen voor uw veiligheid en comfort. Daarnaast zijn onze huisalarmen ook nog eens heel gemakkelijk in het gebruik. Niet alleen qua installatie, maar zeker ook qua bediening via de gratis applicatie – beschikbaar voor iPhone en Android.

Waar wacht u nog op?

 

Welk alarm u ook kiest: veiligheid verzekerd

Bij ons heeft u de keuze uit twee soorten huisalarm van HomeSecure: de HomeSecure Pro en HomeSecture BASIC. In beide gevallen is uw woning optimaal beschermd. Als het alarm afgaat, ontvangt u meteen een SMS-bericht of een oproep, waardoor u meteen gewaarschuwd wordt. Ook gaat de sirene af, waardoor de inbreker schrikt en waarschijnlijk op de vlucht slaat. Verder kunt u een buitensirene aan het alarm koppelen, zodat omwonenden geattendeerd worden.

Wilt u meer over de systemen van HomeSecure weten of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via de klantenservice.

HomeSecure simpel uitgelegd

Zoals gezegd werkt elk huisalarm van HomeSecure heel eenvoudig. Bovendien is het gunstig geprijsd. Niks duizenden euro’s uitgeven, maar goed beveiligd zijn tegen een bescheiden bedrag. 

Ons alarmsysteem is zo intelligent, dat u meteen op uw mobiele telefoon gewaarschuwd wordt als het afgaat. U kunt dus direct actie ondernemen als u niet thuis bent, door bijvoorbeeld de politie te bellen. Op het moment dat het alarm afgaat, maakt de sirene lawaai, zodat inbrekers uw woning direct verlaten.

Het alarmpaneel en de alarmcomponenten

Het alarmpaneel is het brein van het huisalarm. Hier programmeert u sensoren op in, voert u telefoonnummers in die gebeld dienen te worden of een SMS-bericht dienen te ontvangen als het alarm afgaat en kunt u het vanzelfsprekend in- en uitschakelen.

Dan de componenten. Deze kunt u koppelen met het alarmpaneel. Denk aan draadloze sensoren. Gemakkelijk op te hangen op gevoelige plekken rond uw woning – zoals boven buitendeuren.

Of deur/raamsensoren, die afgaan op het moment dat een deur of raam ongewenst wordt geopend van buiten. Het alarm wordt direct ingeschakeld, waardoor inbrekers de benen nemen.

Deur/raam sensor

Bewegingssensoren

Tot slot kunt u bewegingsdetectoren monteren. Zodra iemand ongewenst de ruimte betreedt waar deze detector hangt verstuurt het een draadloos signaal naar het alarmpaneel. Het alarm gaat direct af. 

Heeft u een hond of kat? Geen zorgen, want er zijn ook huisdiervriendelijke bewegingsdetectoren te koop, waardoor uw viervoeter gewoon door uw woning kan lopen.

Beveilig uzelf vandaag nog met een huisalarm van HomeSecure.

.