.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

HomeAlarm Concept

HomeAlarm Concept

HomeAlarm Concept

Thuis een alarmsysteem, waarom zou u dat willen? In Engeland zeggen ze het mooi: my home is my castle. Uw huis moet veilig voelen. Een goed alarmsysteem helpt daarbij. Zeker als u veel kostbaarheden in huis heeft of op een afgelegen plek woont. Maar wat doet een alarmsysteem? 

Een alarminstallatie waarschuwt niet alleen bij inbraakpogingen, hij werkt ook preventief. Het gaat namelijk bij veel van de inbraken om gelegenheidsinbraken. Hoe meer barrières u opwerpt, hoe minder risico u loopt. De meeste gelegenheidsinbrekers zullen een huis met alarminstallatie voorbijlopen.

Let op! Een alarmsysteem is altijd een aanvulling op andere preventieve maatregelen. Het is van groot belang om ook te investeren in goed hang- en sluitwerk.

Bij HomeAlarm maken we gebruik van betrouwbare en efficiente alarmsystemen om uw huis extra te beveiligen. Onze alarmpanelen werken op het GSM netwerk, dat automatisch een SMS verstuurd of telefoontje pleegt naar een van de 5 voorgeprogrammeerde telefoon nummers. Hierdoor zijn er geen maandelijkste kosten voor de meldkamer of andere diensten. Al uw buren, en de personen achter de voorgeprogammeerde nummers hebben deze taak overgenomen.
.