.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem

Een betaalbaar en gemakkelijk draadloos alarmsysteem

Geen zin in duizenden euro’s besteden aan inbraakpreventie? En ook geen trek in urenlang handleidingen doorlezen voor u het alarmsysteem eindelijk een beetje doorheeft? Kies dan voor een draadloos alarmsysteem van HomeAlarm. Wij leggen u graag uit waarom.

Om te beginnen is een goed huisalarm vaak stevig aan de prijs. En dat terwijl u voor minder eveneens optimaal beveiligd bent. Dankzij HomeAlarm. Houd inbrekers en andere ongewenste bezoekers buiten de deur en kies dus vandaag nog voor een van onze alarmen voor thuis.

Kies voor gemak

U heeft het al druk genoeg in uw leven. En u wilt geen uren spenderen aan het doorspitten van een eindeloze handleiding voor uw draadloos alarmsysteem. De producten van HomeAlarm zijn eenvoudig in de bediening.

Zo kunt u direct onze gratis applicatie downloaden voor iPhone en Android. Met deze app is het instellen en bedienen van uw nieuwe huisalarm een fluitje van een cent. Op afstand kunt u onder meer het alarm in- en uitschakelen en nieuwe telefoonnummers programmeren die een SMS-bericht of oproep ontvangen op het moment dat het alarm afgaat.

Hartstikke handig dus. Geen gedoe meer met het openen van kastdeuren, maar gewoon vanuit uw luie stoel, op uw werk of waar dan ook ter wereld – zolang u maar internet heeft.

Twee verschillende soorten alarmen

HomeAlarm houdt het graag simpel. Wij bieden u twee verschillende soorten alarmen: de HomeAlarm Pro en HomeAlarm BASIC. Waar u ook voor kiest, uw woning is optimaal beveiligd. 

Kort uitgelegd werken onze alarmsystemen als volgt: als het alarm afgaat, ontvangt u meteen een melding. Of per SMS-bericht, of door middel van een oproep. U kunt dus meteen actie ondernemen als u niet thuis bent, bijvoorbeeld door de politie in te schakelen.

Verder gaat een sirene af, waardoor ongewenste bezoekers afgeschrikt worden en waarschijnlijk de benen nemen. De bediening van onze inbraakpreventie is zoals gezegd erg eenvoudig.

Breid uw alarmsysteem verder uit

Alarmpaneel

Naast het alarmpaneel – het brein van het alarm – kunt u uw draadloos alarmsysteem nog verder uitbreiden. Wij zetten de componenten kort voor u op een rijtje.

Draadloze sensor

Draadloze sensoren: deze plaatst u op gevoelige plekken rond uw woning, bijvoorbeeld boven buitendeuren. Het voordeel is dat er geen draad aan te pas komt en dat u ze dus overal – zolang het maar binnen het bereik is – op kunt hangen.

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera: overal ter wereld live zien wat er gaande is in uw woning? Beelden opnemen die u later mogelijk kunt gebruiken als bewijs? Dat kan met onze beveiligingscameras.

Deur en raam sensor

Deur- en raamsensoren: inbrekers komen binnen via deuren en/of ramen. Vooral donkere plekken zijn geliefd bij ongewenste bezoekers. Met een deur/raamsensor wordt het alarm direct ingeschakeld, zodra de deur of het raam wordt geopend.

Bewegingssensor

Bewegingsdetectoren: zodra een beweging wordt gedetecteerd, stuurt de sensor direct een draadloos signaal naar het alarmpaneel. Het alarm gaat meteen af, waardoor inbrekers waarschijnlijk de benen nemen. Heeft u huisdieren? Geen punt, er zijn ook huisdiervriendelijke bewegingsdetectoren te koop.

Heeft u vragen over ons draadloos alarmsysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice!

.