.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Op afstand uw woning in de gaten houden met onze beveiligingscamera

Uw woning is van u en u bepaalt wie u toelaat. Houd ongewenste bezoekers buiten de deur met een alarmsysteem van HomeSecure. Door een beveiligingscamera te koppelen, ziet u ook op afstand wat er in en rond uw woning gebeurt.

Een alarm geeft u niet alleen een veilig gevoel als u slaapt, maar ook als u niet aanwezig bent in uw woning. Niets is zo vervelend als inbrekers die in uw dierbare bezittingen snuffelen en ze meenemen. Zoiets wilt u niet meemaken.

Dankzij de alarmsystemen van HomeSecure geeft u inbrekers geen kans om uw woning te betreden. Het is een eenvoudige en vooral gunstig geprijsde manier van uw huis beveiligen. En dankzij de beveiligingscamera neemt u niet alleen gebeurtenissen op, maar kunt u ook op afstand alles in de gaten houden. 

Beelden opnemen en bewaren

Verder gaat een sirene af, zodat inbrekers of ongewenste bezoekers direct worden afgeschrikt en waarschijnlijk op de vlucht zijn. Als u onze beveiligingscamera aan het alarmpaneel koppelt, dan worden ook alle beelden opgenomen en bewaard op een geheugenkaart.

Deze opnamen kunt u later overhandigen aan de politie voor een verder onderzoek. Daarnaast kunt u zoals eerder aangegeven ook de camera op afstand bedienen via de applicatie en live in uw woning kijken. Erg praktisch als u niet thuis bent, maar wel graat wilt weten wat er gaande is in uw huis.

HomeAlarm: heel eenvoudig

HomeAlarm houdt het graag simpel. Wij bieden u twee verschillende soorten alarmen: de HomeAlarm Pro en HomeAlarm BASIC. Waar u ook voor kiest, uw woning is optimaal beveiligd. 

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone en dat maakt het extra gemakkelijk. U kunt onze alarmsystemen namelijk via de gratis applicatie bedienen. Overal ter wereld, zolang u maar toegang tot internet heeft. 

Zo kunt u op afstand het alarm in- en uitschakelen en nieuwe telefoonnummers in het alarmpaneel programmeren. 

Gaat het alarm af? Dan ontvangt u direct een oproep of een SMS-bericht. Zelfs als u niet thuis bent, dan nog kunt u meteen actie ondernemen door te politie te bellen. 

Koppel verschillende componenten aan uw alarmpaneel

Draadloze sensor

Naast de beveiligingscamera kunt u ook andere onderdelen verbinden met het alarmpaneel – het brein van het alarmsysteem. 

Draadloze sensoren monteert u op gevoelige plekken rond uw woning. Het voordeel is dat er geen draden aan te pas komen en dat u deze dus overal kunt ophangen – op plekken die aantrekkelijk zijn voor inbrekers om binnen te komen.

Deur en raam sensor

Bescherm uw woning verder met deur/raamsensoren. Indien een deur of raam ongevraagd wordt geopend, dan gaat het alarm meteen af. Een reden voor inbrekers om direct de benen te nemen.

Bewegingssensor

Een andere extra optie om uw huis goed te beveiligen, is door het ophangen van bewegingsdetectoren. Is er iemand ongevraagd in uw woning terwijl u ligt te slapen of niet thuis bent, dan wordt deze beweging gedetecteerd en gaat er meteen een draadloos signaal naar het alarmpaneel. Het alarm gaat vervolgens af.

Heeft u huisdieren? Geen probleem, er zijn ook huisdiervriendelijke detectoren aanwezig, waardoor uw geliefde viervoeter(s) gewoon kunnen rondlopen.

Kies dus voor een veilig gevoel dankzij de alarmsystemen van HomeAlarm. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

.