.

.
  • .
    Stay
.
LEEG
Total: €0,00
.

Alarmsysteem zonder abonnement

Alarmsysteem zonder abonnement

Een alarmsysteem zonder abonnement of maandelijkse kosten

De alarmsystemen van HomeAlarm werken zonder de extra kosten van de meldkamer. Omdat onze alarmsystemen op het GSM netwerk werken, kunt u zelf beslissen wie er gealarmeerd wordt indien het alarm geactiveerd is. Dus uw buren, vrienden, kennissen en familie zijn er voor u als het alarm afgaat en u zelf niet thuis bent. De buren kunnen snel een kijkje nemen mocht het alarm afgaan en de politie inschakelen indien nodig. Dit is ongeveer dezelfde reactie-tijd als dat dit via de meldkamer gaat!

Een alarmsysteem voor iedereen

Wij bieden u twee soorten HomeSecure alarmsystemen: HomeAlarm PRO en HomeAlarm BASIC. Wat u ook kiest: elk systeem biedt uw woning optimale bescherming. Zowel PRO als BASIC waarschuwen u direct door middel van een SMS-bericht of een oproep. Op hetzelfde moment gaat de sirene af, waardoor de inbreker schrikt. Het is zelfs mogelijk om een sirene buiten te installeren, zodat uw buren geattendeerd worden. Dat schrikt inbrekers zeker af.

Op onze website vindt u meer informatie over de systemen van HomeAlarm. Het is belangrijk dat u het alarmsysteem kiest dat het beste bij past. Of u kiest ervoor om zelf volledig een alarmsysteem samen te stellen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Zo werkt onze thuisbeveiliging

Het concept van HomeAlarm is heel simpel en tegelijkertijd gunstig voor uw portemonnee. U hoeft geen duizenden euro’s te besteden aan een goed alarmsysteem. Met onze thuisbeveiliging worden u, uw buren, familieleden of vrienden meteen gewaarschuwd als het alarm afgaat. 

U kunt dus meteen de politie inschakelen om met spoed naar uw woning te komen. Ondertussen maakt de sirene lawaai, waardoor de inbrekers schrikken en mogelijk de benen nemen.

Alarmsysteem componenten

Alarmpaneel

Het alarm paneel is de centrale van het GSM alarmsysteem. Het alarm paneel ontvangt de signalen van alle sensoren en mocht een van de sensoren geactiveerd worden, dan zal een signaal naar het alarmpaneel verstuurd worden waarna deze de sirene in werking zal stellen. Vervolgens zal het alarmpaneel de voorgeprogrammeerde telefoon nummers waarschuwen doormiddel van een SMS of telefoontje.

Bij HomeAlarm hebben we 2 verschillende alarmpanelen, voor onze BASIC en PRO producten. Bij BASIC heeft het alarmpaneel geen ingebouwd bedienings paneel en gaat de gehele installatie en bediening via de afstandsbediening, de gratis app voor Android of iOS, of via het draadloze bedieningspaneel (optioneel). Bij het PRO alarmpaneel is er een ingebouwd bedieningspaneel waardoor de installatie, regelingen etc allemaal gedaan kunnen worden vanaf het paneel. Natuurlijk is ook de PRO te bedienen via de gratis app voor Android of iOS.

Al onze alarmpanelen hebben ook de mogelijkheid om alleen bepaalde 'zones' in te schakelen. Bijvoorbeeld alleen de deuren en ramen, en niet de bewegingssensor. Hierdoor kunt u ook als u thuis bent het alarm inschakelen zonder dat het alarm geactiveerd word.

Deur/Raam Sensor

De deur en raam sensoren zijn er om uw ramen en deuren te beveiligen tegen inbrekers. De sensoren werken met magnestische strips, die het alarmpaneel een signaal sturen wanneer het magnestische veld doorbroken word (openen van deur of raam). De sensoren bestaan uit 2 onderdelen; waarvan 1 op het raam of deur geplaatst wordt, en de andere op het raam-frame of deurpost. Indien een raam of deur wordt geopend ten tijde van een ingeschakeld alarm, dan zal het alarmpaneel de sirene in werken stellen en de voorgeprogammeerde telefoon nummers zullen worden gewaarschuwd doormiddel van SMS of telefoon.

Bewegingssensor

De bewegingssensoren van HomeAlarm hebben een horizontaal zicht van 100 graden, verticaal 50 graden, en kunnen in een diepte van 8 meter bewegingen detecteren. Dit is vaak meer dan voldoende om een ruimte te beveiligen.
Mocht de bewegingssensor ingeschakelt zijn, er vind beweging plaats binnen het zichtveld, dan zal de bewegingssensor een signaal sturen naar het alarmpaneel waarna deze het alarm zal activeren en de voorgeprogammeerde telefoonnummers waarschuwen doormiddel van SMS of telefoon.

Bij HomeAlarm bieden we ook de optie voor diervriendelijke bewegingssensoren. Deze zijn zo ingesteld dat ze bewegingen lager op de grond negeren, waardoor uw huisdier vrij rond kan lopen zonder dat het alarm geactiveerd word.

.